web analytics
Teresa-blog-photo

Vinneren av konkurransen!

Heia!
Nå har jeg trukket vinneren av konkurransen om å navngi bloggen min!

Vinneren ble Bente Eidstø. Hun var den som inspirerte med mest med forslaget sitt. Men som Tina sa i live-videoen sin på Facebook var det ikke sikkert at forslagene dere sendte inn ble det ordrettet navnet, så bloggen min kommer til å hete Marie Terese`s hjørne! Men som vinneren sitt forslag som var «Terese`s ord og bilder som lærling» var det det som var mest passende for det er jo nettopp det bloggen min handler og skal handle om, nemlig mine ord og bilder som lærling på Tinas hår og makeup.

Premien var en valgfri leppestift og eyeliner fra Whitefeather!

Vi gratulerer Bente! Og velkommen til Marie Terese’s hjørne!

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Archives