web analytics
IMG_7075

Mine topp 3 frisyrer for sommeren 2017


Heisann! 

Jeg vet at jeg kanskje er litt alene om dette, men Mandag er altså favorittdagen i uka for meg. Det er noe med den ‘nye starten’ man får. Det synes jeg alltid er deilig! I dag blir en travel dag for min del. Har fri fra Frisørsalongen, men det er ofte de dagene som blir mest travle. Starter med å oppdatere dere her på bloggen, før jeg løper avsted på trening med fineste Irene. 

Jeg vet at bloggen har vært litt stille de siste par ukene, men det er dessverre litt sånn det blir når salongen er veldig travel, men jeg skal prøve å oppdatere oftere fremover. For blogging synes jeg er veldig gøy!

MEN I dag så vil jeg gjerne dele med dere mine favoritt frisyrer for denne sommeren. Her er det litt for enhver smak, og jeg har prøvd å legge til litt alternativer, slik at du kan finne en frisyre som vil passe nettopp deg, hvis du skulle ville fornye håret litt. For det er i min mening få ting som forandrer hverdagen så mye, og så fort som en fantastisk ny frisyre 😉

I hope You enjoy! Så snakkes mi senere.

-Tina 

 

PS: Hvis du vil ha oftere oppdatering på hva som foregår på salongen eller generelt med oss, følg oss på SnapChat! tinasharogmakeup.no heter vi der!


Romantic-Chic


Myke lange oppklipte lengder, med myk rufs og tekstur.


Jeg elsker denne looken året rundt, men kanskje spesielt på sommeren. Den får frem det myke og feminine utrykket. Den er lett å style og krever relativt lite stell.

Passer til hår som er ca. skulderlangt eller lengre.


Like fin til sommerkjole som til jeans.
Denne myke looken passer til stort sett alle ansiktsformer. Med hjelp fra frisøren din så kan dere finne hvilke lengde som vil passe ditt ansikt og hvor du burde ha volumet.

 


90’s Bob


Skarpt avklippet hår til midt på halsen. Denne looken er leken og lett.

Jobb med frisøren din for å finne riktig lengde og tyngdepunkt til ditt ansikt. Her kan du style med rettetang, krølltang eller voks. Den er også veldig vedlikeholdsfri på mange hårtyper.


Pixie-Cut


Noe av det aller fineste jeg ser er en flott Pixie-cut. Denne frisyren ble gjort populær av ikoner som Audrey Hepburn, Twiggy og nylig Gunnhild Stordalen.

Det er mange meninger om hvor ordet ‘Pixie-cut’ kommet fra. Men min forståelse og konklusjon er at det kommer fra det engelske ordet pixie som betyr fe. Slik som f.eks Tinkerbell fra Peter Pan.

,

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

Comments Protected by WP-SpamShield for WordPress

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Archives