web analytics
22281968_709390629258517_6514852235673438545_n

Hvem er Marie Terese?

Hei! Jeg er Marie Terese og den nye lærlingen på Tina`s hår og makeup. Her skal jeg være i to år fremover.

Jeg har vært her snart i en måned på salongen og stortrives både med salongen og kollegaene mine! Jeg kommer til å blogge gjennom hele læretiden min, så dere kan få ett lite innblikk i min fantastiske hverdag.

 

Under ser dere litt fakta om meg selv:

Kallenavn: Tessa.

Øyefarge: Blågrå

Hårfarge: Mørk blond

Stjernetegn: Fiskene

Hobbyer: Hår, sminke, ridning, jakt og motorsport

Favoritt plass: Hytta langt inne på heia og på hesteryggen

Favoritt dyr: Hest, hund og katt

Favoritt serie: One tree hill og Blacklist

Favoritt godteri: Twix og smash

Favoritt sang: Byjenta av rotlaus

For å få meg sint: Da må du skremme meg. Hater å bli skremt!

Min største frykt er SLANGER og EDDERKOPPER!

 

 

Velkommen til bloggen min!

 

Husk også og delta i konkurransen min om å navngi blogg hjørnet mitt. Da kan du vinne Whitefeathers eyeliner og valgfri leppestift. Gjerne kommenter ditt forslag på facebook under navnet Tinas hår og makeup gågata eller på instagram under tinasharogmakeup.no. Vinneren trekkes torsdag kveld!

 

 

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Archives