web analytics
Happy_Friday__-_TINAS_HÅR_OG_MAKEUP

Happy Friday!

Hei og Happy Friday!Da var enda en uke snart over, og de fleste av oss er mer en klare for helg. Jeg sitter her og ser tilbake på en helt fantastisk uke. For den har virkelig vært en av de bedre! Den startet med en nydelig og produktiv Mandag med lang-løp, flott vær, rydding av hus og hage og mer trening. Laget også en ‘Følg dagen min’ på SnapChat, som jeg fikk så mange hyggelige tilbakemeldinger på. Det er alltid spennende å gjøre noe nytt og trå ut av sin egen komfort-sone, så da setter man jo ekstra pris på gode tilbakemeldinger når man først gjør det. Legger med SnapChat Storien her:


 

Onsdag startet som de fleste andre Onsdager Med deilig morgentrening før det tikket inn en SMS fra min kjære Onkel: ‘Vil du være med på helikoptertur kl.11? …. Umm.. JA!! Så etter litt omrokkeringer og med en stk. Tina som var super høy på adrenalin, så bar det avgårde på 1 og 1/2 timers helikoptertur over Mandal, Vigeland og Lyngdal. Absolutt noe av det beste jeg har vært med på. Her er SnapChat Storien fra den opplevelsen:


 

 Så kom Torsdag rullende, med om mulig enda mer nerver og lykke, da vår flotte lærling Sara gikk opp til Fagprøve i Frisørfaget. Hun bestod med glans, og vi kunne ikke vært stoltere!
Så, alt-i-alt vil jeg si at dette var en uke for minneboken.
Nå står helgen for tur og vi skal feire min fine mamma sin 60års-dag. Så det blir en flott avslutting på en fantastisk uke.

 Mandag kommer et nytt blogginnlegg fra meg. Det blir litt mer hår og stilinspirasjon, med tilbakeblikk på 90-tallet.
Jeg håper dere også har hatt en fortreffelig uke og at helgen blir minst like bra.

 

Mi snakkes på Mandag!
-Tina


Våre sosiale medier:
Instagram: @tinasharogmakeup.no
Facebook: www.facebook.com/TinasMandal
SnapChat: @tinasharogmakeup.no

,

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

Comments Protected by WP-SpamShield for WordPress

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Archives